به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا جعفریان در رابطه با چرایی اکران نشدن فیلم مصلحت و مشکلاتی که بر سر راه اکران آن قرار دارد، اظهار کرد: هرچند در مورد این فیلم مباحثی بیان میشد مبنی بر اینکه ممکن است برخی نهادها نکاتی روی آن داشته باشند اما مشکل خاصی در رابطه با اکران فیلم مصلحت وجود ندارد چراکه پروانه نمایش آن پیش از این صادر شده است.
وی با بیان اینکه مساله ما زمانبندی و تقویم اکران است، افزود: به دلیل شرایط کرونا بسیاری از فیلمها در صف اکران سینماست و برخی آثار حوزه هنری نیز به جهت اینکه به مناسبتها مرتبط است یا در زمانبندی سرگروهی و شرایطی که در شورای صنفی و فضای مختلف اکران وجود دارد، قرار دارند، شامل اقتضائاتی میشوند.
رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری بیان کرد: به عنوان مثال اگر فیلم سینمایی آماده داریم که به وقایع تیر ماه سال ۱۳۶۰ میپردازد، مناسب است که در تیر ماه و فیلم مناسب کودک و نوجوان مناسب است که در مهر ماه اکران شود. بنابراین با توجه به تقویمی که در آن پنج یا ۶ فیلم در صف اکران ۲ تا سه سال آینده قرار دارد، این آثار برای نمایش عمومی اولویتبندی میشود. بر همین اساس فیلم مصلحت هنوز در زمان مناسب اکران قرار نگرفته است.
جعفریان خاطرنشان کرد: البته موارد و ملاحظاتی از طرف برخی دستگاهها درباره فیلم مصلحت وجود دارد که خارج از فضای مربوط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سینماست اما با رایزنیهایی که انجام شده، مساله و مشکل خاصی برای اکران فیلم مصلحت وجود ندارد.
«قرارگاه سری نصرت» و «ماتی خان» در دست تولید حوزه هنری
وی با اشاره به رویکرد حال حاضر حوزه هنری در تولید آثار سینمایی و سریال اظهار کرد: در شرایط کنونی اولویتبندی کاری حوزه اینگونه نیست که چند مساله مشخص وجود داشته باشد و فقط به آنها بخواهیم بپردازیم. ممکن است بر اساس خط سیاستی مربوط به حوزه موضوعات و مسائلی تشخیص داده شود که مناسب باشد دربارهشان فیلم ساخته شود.
رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری با بیان اینکه به عنوان نمونه اقتباس از کتب انتشارات سوره مهر حوزه هنری یکی از خطوط سیاستی ماست، تصریح کرد: مثلا از کتاب قرارگاه سری نصرت برای تولید اثر اقتباس کردهایم. همچنین در فضاهای حماسی و قهرمانمحوری سریال ماتی خان را از یک اثر مکتوب اقتباس کرده و در دست تولید داریم. در کنار این موارد در فضای سینما هم پرداختن به موضوعات مربوط به قهرمانان ملی مانند فیلم هناس یا سوژههای برگرفته از تاریخ شفاهی با قرائت هویت ملی ایرانی اسلامی را پیگیری میکنیم.
جعفریان اضافه کرد: شکلگیری تولید یک فیلم سینمایی، سریال و انیمیشن در حوزه هنری اینگونه نیست که خطی مشی بالا به پایین، مستقیم و غیرتعاملی داشته باشد. اگر ایده و طرحی نیز وجود داشته باشد که در چارچوب هویتی حوزه هنری قرار گیرد- که اجمالا مشخص است که چیست- با سابقه فیلمساز، هزینه تولید و نسبت آن با دیگر آثاری که تاکنون در حوزه هنری تولید شده، موضوع بررسی شده و همه جوانب را در کنار یکدیگر در نظر میگیریم و سپس به مرحله تولید میرسیم.
انتهای پیام/
منبع: ایسنا
نظر شما